Cikkszám: 9789634751366
Hűségpont: 159
Készlet: Készleten
3 189 Ft
Nettó: 2 511 Ft

Mennyiség


Máshol olcsóbban láttad?
Kattints ide és kérd olcsóbban!
 1. Érdemes regisztrálni áruházunkba, hogy rendelésedért megkapd a hűségpontokat, ezt a fizetés oldalon is megteheted.
2. A kívánt termékek kiválasztását követően a jobb oldalon található "Kosár" ikonra kattintva érhető el a fizetés oldal.
3. A rendelés leadását követően, amilyen gyorsan csak lehet összekészítjük a csomagod és átadjuk a futárszolgálatnak.
4. A termék(ek) átvétele után reméljük köszönthetünk elégedett vásárlóink táborában és továbbra is minket választasz.

A férfiasság kézikönyve

200 oldalnyi tudatos önfejlesztés a szexualitásban, kifejezetten férfiaknak

A férfiak állítólag roppant egyszerûen mûködnek. Lukra játszanak, és folyton csak azon jár az eszük. Míg a nõk magazinokból, blogokból, coachoknál, terapeutáknál igyekeznek kideríteni, mi akadályozza õket a felszabadult szeretkezésben, a férfiak egyszerûen teszik, amit tenniük kell. Hiszen a szex olyan, mint a biciklizés: nem lehet elfelejteni? Vagy mégis?

Hummel Zsolt intimitásgourmet szerint saját szexualitásunkat, rejtett, egyedi vágyainkat egy életen át kellene tanulnunk. Sokszor abba a hibába esünk, hogy azt hisszük, a szex mindenre megoldás: ha lezavartuk, megszabadulunk a stressztõl, rendbejön a párkapcsolatunk, és még az egészségünkre is jó hatással van. A valóságban azonban gyakran több frusztrációt okoz, mint örömet, elõfordul, hogy unjuk, kötelességszerûen csináljuk, sérülünk általa, és fogalmunk sincs, mivel lehetne feldobni.

Mi kell ahhoz, hogy egy férfi igazán jó legyen a szexben? Mitõl válik egy férfi valódi férfivá, erõs, magabiztos és gyengéd, ajándékozásra, de befogadásra is képes, érzéki lénnyé? Hummel Zsolt azt vallja, hogy az igazi beteljesüléshez nem pózok, technikák és az orgazmus hajszolása vezet el, hanem türelem és jelenlét a másik mellett. A férfiasság kézikönyve szókimondó, pikáns és praktikus: nemcsak az elménk felszabadításában segít, de hasznos tanácsokkal is ellát, és egymásra épülõ gyakorlatok sorával kalauzol végig a tudatos férfi útján.

Terjedelem: 200 oldal

Hummel Zsolt: A Férfiasság Kézikönyve megvásárolható az extazis.hu szexshopban!

Hummel Zsolt: A Férfiasság Kézikönyve mellett néz körül szexshopunk Ajándékok kategória több száz terméke között!

Akciós termékek